mandag den 2. maj 2016

Odense i børnehøjde

Vi var så heldige at far ikke skulle arbejde om lørdagen i Store Bededagsferien, hvilket betød at vi havde hele 3 dage til familietid. Der blev lavet et par aftaler med nogle vennepar, som vi ikke har set længe, men ellers var det ren hyggetid bare os 4.

Lørdag tog vi ind til Odense og gik lidt på opdagelse. Vi havde egentlig ikke de vilde planer for hvad vi skulle, men det er så sjældent vi kommer helt ind til centrum og det skønne solskin indbød til at gå på opdagelse. 

Turen gik forbi Eventyrhaven, hvor der ved Domkirken står de store NyOdense bogstaver. 

I Eventyrhaven fik vi både kigget på vand, blomster og prøvet legepladsen af. Legepladsen er helt perfekt til Zander på 1,5 år. Det er nemt for ham at komme op og han kan selv rutsje ned uden hjælp. Det gav lige et selvtillids boost til ham. 

I Eventyrhaven er der i midten et område, hvor man kan gå rundt og kigge på små bede og springvand eller bare tage en pause i en rolig oase. Det var også her vi fik taget vores bryllupsbilleder. Det var dog ikke det der trak for os. Vi fik hurtigt øje på en masse påskeliljer, der var plantet med det velkendte "Sol som ansigt" man ser flere steder i bybilledet. Det betød at børnene kunne løbe rundt mellem "stregerne" og det havde det meget sjov med. 

Vi sluttede af oppe på Ove Sprogøes plads, hvor der sidste år blev bygget en ny legeplads. Den ligger helt perfekt midt i gågaden, så børnene lige kan få krudtet lidt af imellem shoppingturen med mor eller far. 


Legepladsen er selvfølgelig lavet i H.C. Andersen tema, hvilket jeg synes er en sjov detalje. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com