tirsdag den 17. maj 2016

Når mor forsøger at være fit

Herhjemme er tiden tit et problem. Jeg vil så meget, men kan sjældent nå det hele. En ting jeg har valgt at prioritere siden nytår er at få trænet kroppen. Jeg er knæopereret 4 gange efter et ski uheld og har samtidig et piskesmæld efter et biluheld. Det har drillet mig længe og især efter jeg fødte Zander.

Da vægten samtidig var ved at ligge i den høje ende, måtte det være tiden at få gjort noget ved det. Ikke fordi jeg har ændret voldsomt på mit liv, men jeg har forsøgt at tillægge mig nogle lidt sundere vaner. Det kan være svært, når man som jeg elsker mad og søde sager.

Løsningen blev derfor at jeg træner næsten hver dag. Ikke hård træning, men gerne ½ time med lidt styrketræning eller på min crosstrainer (jeg har nemlig sådan en stor maskine stående midt i stuen, da jeg efter sidste knæ operation, har fået forbud mod at løbe). Det er allerede blevet en god vane med træningen og så er det rart jeg kan træne hjemme, når børnene sover. De fleste dage er det manden der putter ungerne og så hopper jeg i træningstøjet imens.

Træningen har betydet en kæmpe forskel for mig, da jeg faktisk har præsteret at være smertefri i 2 måneder. Jeg kan ikke huske hvornår det sidst er sket. Samtidig var det den måned, hvor vi var i Rom og derfor gik meget op og ned af ujævnt terræn.

På kostsiden har jeg skåret ned på de søde sager, for slippe dem helt kan jeg bare ikke. Samtidig er der skruet op for grønsagerne i maden, og det har givet et helt andet syn på den mad vi spiser. Faktisk er det blevet en fælles ting at vi, når vi laver madplan, ser hvordan vi kan tilføje mere grønt til vores retter.


Det sker at jeg træner i weekenden, mens børnene er vågne og de synes heldigvis det er sjovt. 


Ud over hjemmetræning træner jeg kvindecross med morskrop.dk hver onsdag aften. Det er udendørstræning med fokus på at få trænet morkroppen på en sund måde. Jeg startede allerede til barnevognscross da jeg gik hjemme på barsel med Zander, så jeg er rigtig glad for, at jeg kunne fortsætte bagefter. Onsdag er den eneste aften, hvor jeg fast er ude af huset og jeg nyder det.

Hvad gør du for at føle dig sund?


Banen på Syddansk Universitet bliver også brugt. 


Cross træning i Munke Mose. 


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com