søndag den 3. april 2016

Nyt navn, men stadig den samme - Bianca's Kageverden bliver til Home by Bianca

Det der med at være vågen om natten og hele huset sover kan give skøre tanker. Eller det er egentlig en tanke jeg har gået med længe, men det er det der med tiden, når det kræver at bloggen bliver gennemgået for alle indlæg, som har holdt mig lidt tilbage, men nu har jeg skiftet og så må jeg rydde op i indlæggene undervejs.

Beklager hvis du støder på problemer undervejs.

Bloggen ændrer sig som sådan ikke, men da denne blog har eksisteret siden 2010 har den været igennem en udvikling, som betyder at navnet ikke helt hang sammen med bloggen længere.

Jeg laver selvfølgelig stadig kager og mad og det vil selvfølgelig stadig fylde rigtig meget på bloggen, men som dem er jer, der har fulgt mig længe ved, så er der kommet to skønne tidsrøvere til og det bliver derfor ikke så tit, som da jeg i sin tid startede denne blog.

Så bloggen forbliver som den har været de sidste par år, men nu med et mere passende navn. Jeg håber du fortsat vil følge med og ser frem til en blog der passer bedre til mig.


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com