torsdag den 7. april 2016

Kylling i fad med tørrede abrikoser, pistacienødder og gulerødder

Efter jeg lavede denne ret, er vi blevet ret glade for kombinationen mellem tørrede abrikoser og kylling. Det giver en god sødme til kyllingen, som hitter herhjemme.

Denne gang blev det til kylling i fad. Det blev til en god saftig kylling med en god smag.

Til kyllingen har vi lavet den nemme løsning, nemlig en ordentlig gang salat til at give retten et lidt lettere udtryk.


4 kyllingefileter
ca. 8 gulerødder
1 tsk karry
1 tsk koriander
½ tsk peber
1½ tsk salt
1 spsk olie
1 dl tørrede abrikoser
2 spsk pistacienødder uden skal

Sæt ovnen på 250 grader.

Skræl gulerødderne og skør dem ud i lidt større stykker.

Smør et ildfast fad og bland karry, koriander, peber og salt med olien.

Kom gulerødderne ved kyllingen og fordel olien på kylling og gulerødder.

Sænk ovnens temperatur til 225 grader og steg kyllingen i ca. 40 minutter.

Imens hakkes abrikoser og pistacienødder. Når kyllingen tages ud drysses det over. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com