torsdag den 4. februar 2016

Fastelavn er mit navn... boller vil jeg have...

Ud over udklædning er et andet vigtigt tema til fastelavn selvfølgelig bollerne, men også andre lækkerier tæller. Om det bliver fastelavnsboller eller andet i år, har jeg ikke helt besluttet mig for, men jeg har prøvet lidt forskelligt af og det plejer at blive godkendt herhjemme.


1: Sundt Fastelavnsris: Sidste år havde Storesøster fastelavnsris med i dagplejen, som hun selv havde været med til at kreere. Det er hurtigt og nemt at lave og jeg har lavet en lille beskrivelse her. Hjemmesiden kreativmedungerne synes faktisk så godt om min idé, at de har den med i deres fastelavns katalog, som helt sikkert skal kigges igennem for idéer.

2: (U)hyggelige monsterboller.  Bollerne bagte Storesøster og jeg sammen og da de var kølet af fik hun lov at lege med glasur.

3: Fastelavnsboller med banan og chokoladefyld. Find opskriften på linket.

4: Fastelavnskage. Du kan også gå helt udenfor traditionerne og lave en kage med lidt sjov pynt.

Er der noget bestemt, som bare skal laves hjemme hos jer? Er der en bestemt slags fastelavnsboller, der er vigtigst at få bagt?

Under min graviditet med Storesøster havde jeg en svaghed for fastelavnsboller med creme i midten. De der wienerbrøds nogen fra bageren. Dem kunne jeg slet ikke få nok af.
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com