torsdag den 21. januar 2016

Fastelavn er mit navn... udklædning

Fastelavn er lige rundt om hjørnet og selvom jeg slet ikke er klar, har jeg dykket lidt i gemmerne for at finde inspiration.

I år ved vi desværre ikke hvor vi skal holde fastelavn og det har sat mine kreative idéer med hensyn til udklædning helt på stop. Børnene er ikke store nok til rigtigt at gå op i det, og når jeg ikke ved om vi skal være indenfor eller udenfor, så har jeg vist givet lidt op. Det ændrer dog ikke på det faktum at det faktisk er fastelavn lige om lidt. 

Derfor har jeg kigget lidt på udklædningen herhjemme de sidste par år. Jeg ejer ikke en symaskine, så det sætter automatisk sine begrænsninger, men alligevel er det lykkes mig at få lavet et par kostumer, som jeg er ret godt tilfreds med (med lidt hjælp fra moster og mormor).

Hvad gør I hjemme ved jer til fastelavn? Er det noget der bare bliver fejret på skolen/institutionen eller gør I noget ud af det selv også?

1: Minnie Mouse. Storesøsters første fastelavn var hurtigt lavet. Kjolen havde vi i forvejen og så lavede mormor huen med ørerne. 

2: Grisling. Endnu engang har mormor kreeret ører og så har vi fundet en lyserød body og et par lyserøde strømpebukser. Undertøjet hun har udover er fra Name It og det bruger hun faktisk stadig her 2 år efter, da det blev købt et nummer for stort, for at der var plads til tøj indenunder og bleen. 

3: Familien skelet. Er ikke et kostume fra fastelavn, men det kunne det sagtens have været. Det her er fra en familiefest, hvor temaet var fastelavn. Her har jeg fået fat i sort bluse og bukser til os alle sammen og så selv tegnet skelettet på, så fik vi også lillebror med i maven. 

4: Familien Flintstone. Har jeg slet ikke vist på bloggen før. Det var sidste års kostume og blev valgt, fordi Lillebror havde en tigerdyrs dragt, som hurtigt kunne blive til Fred. Jeg havde tilfældigvis en hvis kjole, så jeg blev Wilma og en mørkeblå t-shirt blev til Storesøsters Betty kostume. Far er brunt lagenlærred der er bukket på midten og klippet hul og derefter syet sammen i siderne og blev til Barney. Lillebrors blå slips og Storesøsters blå sløjfe er ligeledes lagenlærred. Min Wilma halskæde er lavet af de der skum ting, man tit får med når man får pakker.


Det kostume jeg helt sikkert er bedst tilfreds med til os allesammen, er familien skelet. Desværre har jeg ingen rigtig gode billeder med os allesammen, da jeg havde rigtig dårligt i graviditeten og vi derfor aldrig fik taget andet end dem fra festen. 

Til børnenes Alice i Eventyrland tema fødselsdag, havde Storesøster fået syet kostume af min veninde og det passer helt fint endnu, så det er bestemt med i overvejelserne til årets fastelavn. 


Skulle du få lyst til at lave dit eget skelet: 


Share:

2 kommentarer:

 1. Jeg synes nu altså i har været rigtig gode med udklædningen, super kreativ tænkning og god sammensætning :-)
  Herhjemme sætter jeg mig til maskinen og køre et par kostumer igennem og sådan har det været de seneste år - jeg er udfordret på at Elias' fødselsdag falder sammen med fastelavn så det er ikke altid lige til at nå, så i år bliver det helt sikkert nemmere løsninger der kommer på brættet til børnenes udklædning :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er også så god til det der med at sy. Det bliver vist aldrig helt et hit herhjemme. I hvert fald ikke nok til jeg vil se hvordan jeg får presset en symaskine ind i vores lille hjem. Haha
   Kan godt se at med en fødselsdag oveni, kræver det lidt mere planlægning. Stort tillykke med ham når I når dertil :)

   Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com