søndag den 1. november 2015

Nogen gange bliver man overrasket.. positivt overrasket...

I fredags var Storesøster i hopla og klar på at hjælpe mor med at bage kage til far. 


Igår var hun bare sur fra morgenstunden og slet ikke til at være i nærheden af, og vi skulle endda ned til mormor, hvilket plejer at kunne sætte fut i hende. Hun havde været vågen et par gange med ondt i ørerne og i løbet af dagen blev det bare værre og værre.

Hun fik høj feber og græd hele tiden. Manden fik bestilt tid hos vagtlægen og vi kom afsted lige så snart han var hjemme fra arbejde. Kl. 17 stod vi derude kl 17.10 var vi på vej på apoteket efter pencillin for mellemørebetændelse. Hurtigt og effektivt. Lægen lyttede til os og kunne godt forstå vi var kommet selvom vi reagerede hurtigt. Han stolede på vores mavefornemmelse og det har helt sikkert sparet os for en masse gråd og smerte hos storesøster.

Så selvom vi har haft en meget febervarm og ked pige har vi allerede fået behandling igang,  og så kan man bedre overskue at søvn ikke er det der har været mest af. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com