tirsdag den 15. september 2015

Uden mad og drikke....

Herhjemme er hverdagen for alvor igang og vi er ved at vænne os til alle madpakkerne samt drikkedunkene, der dagligt er i brug. Børnene skal have 3 madpakker med hver dag og så er der jo også madpakkerne til manden og jeg. Dertil et par drikkedunke og flasker til lillebror og så er alt næsten også i brug.

Løsningen på drikkedunkene fandt jeg allerede i sommers med Lillebrors flaskestativ fra Nuvita, som forhandles hos Sacokids. Det er hurtigt og nemt lige at få vasket af og sat op og så er de klar til brug igen næste dag.

Flaskestativet kan hurtigt og nemt pakkes sammen og ned i skuffen når det ikke er i brug. Du kan læse meget mere om det i mit indlæg lige her.


Flaskestativet kan købes hos info@sacokids.dk

Når madpakkerne pakkes har vi også hurtigt fået vores favoritter. Allerede i foråret fik jeg købt madkasserne fra Sistema hos kitchen4kids.dk. Endnu en af mine faste butikker når der skal købes udstyr til børnene.


Her var det egentlig ment som køb til børnene, men både manden og jeg bruger også et par stykker, så vi skal vist snart have lidt ekstra efterhånden som børnenes madpakker bliver større og større.

Har du nogle gode og nemme hverdagsting, som bare er et must hjemme?!

Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com