onsdag den 15. juli 2015

Vi samler sten på stranden

Allerede tirsdag i uge 28 besluttede vi at smutte på stranden. Solen stod højt på himlen, da børnene blev lagt til deres middagslur, så vi fik lovet Trolden at vi skulle afsted når hun vågnede.

Da vi bor ca. 45 minutter fra en børnevenlig strand gik vi straks igang med at pakke aftensmaden ned, for så kunne vi da blive og spise på stranden, for det kunne da være hyggeligt.

Planen kiksede dog totalt da vi ankom til stranden og regn, masser af regn. Trolden var ikke helt tilfreds nu hun havde fået badetøj og solcreme på, men vi måtte altså hjem igen, for det blev en lidt for kold og våd omgang.

Det blev derfor til picnic på stuegulvet istedet, mens vi måtte love at det hed strandtur igen næste dag.

Onsdag pakkede vi os derfor godt ind for det blæste en del. Vi nåede dog kun lige stranden, så kom solen frem, så af med noget af al tøjet og så blev der ellers hygget på stranden. Planen var at vi skulle soppe og samle sten, men Trolden fik sat sig i vandkanten, så hun nåede da helt i.

Så det blev til typisk dansk sommer herfra, men stranden nåede vi altså. Så venter vi spændt og ser om vi skulle være heldige med lidt varmere vejr til en strandtur inden ferien slutter.

Vi fik samlet en masse sten og en smule skaller, så vi kan krydse et punkt af på vores sommer idé liste.Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com