torsdag den 30. juli 2015

Når hverdagen begynder, sådan for alvor...

Så er sommerferien slut herhjemme og på trods af det lidt tossede vejr, har vi haft en rigtig god ferie hjemme. Vi startede ferien med at lave en lille liste over ting, vi egentlig godt kunne tænke os at kigge lidt nærmere på. Du ved de der ting, som man altid siger; "det skal vi da gøre en dag" til.

Listen startede med at se ud som beskrevet i indlægget her, men der kom hurtigt mere til. Vi nåede dog langt fra det hele. Hvilket sådan set heller ikke var meningen med listen, da den blot var til for inspiration. 

Vi har brugt ferien på at nyde hinanden og tage alting i familiens tempo. Vi har ikke været ret meget hjemme, men alligevel har vi været hjemme cirka halvdelen af dagen, så børnene kunne få sovet til middag og vi kunne rode lidt med huset eller tage en lille lur selv. Så alt i alt en ferie, som den skal være, når den holdes hjemme. Vi ville dog gerne have været lidt mere i haven, men det tillod vejret desværre ikke. 

Noget andet vi har brugt tid og energi på, er at få min cykel gjort klar til på mandag. Der starter hverdagen for mig, for min barsel er slut og efter 1,5 år hjemme, først med sygdom og derefter barsel, trænger jeg virkelig til at komme igang igen. Jeg har i min barsel valgt at søge nye udfordringer og får derfor 3,5 km til arbejde, så istedet for at holde i kø hele vejen hjem i bil, bliver det cyklen der skal i sving. Jeg er noget spændt på hvordan det kommer til at gå. Lige nu arbejder jeg på at få cykelturen ind i benene, så jeg tager de fleste af dagene en lille tur ud forbi det nye arbejde og retur igen. Ikke for at lære vejen at kende, men for at få kroppen klar til cyklen. Det er nok 7 år siden jeg cyklede sidst, så hverken ben eller bagdel er særligt begejstrede for mig i disse dage, men hva' så springer jeg træningen over i denne uge. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com