torsdag den 16. juli 2015

Leo´s legeland Odense

Torsdag i uge 28 blev en noget blæsende en af slagsen. Derfor besluttede vi hurtigt at vi måtte kigge lidt nærmere på det der Leo´s legeland vi har fået her i Odense.

Det var hurtigt og nemt at komme afsted, da man kun skal betale for børnene, men samtidig ikke må have madpakke med, hvilket må være den eneste ulempe jeg kan nævne. Ikke alle børn kan lide pomfritter og hurtig mad, så derfor er det rigtig træls ikke at kunne tage noget med, så man er sikker på de får spist, så de bedre kan nyde tiden til leg. Selvom Trolden elsker pomfritter måtte vi virkelig slås med hende for at få hende til at spise, da hun altså hellere ville have en rugbrødsmad. Det kunne man så også godt købe, men den tørre leverpostej vi købte til lillebror var lige til skraldespanden.

Så det blev en kort dag, men nogle skønne aktive timer for vores lille krudtugle.

Selve sammensætningen af klatretårne og rutsjebaner er rigtig god og der er sjov for både børn og voksne. Jeg havde i hvert fald en god undskyldning for at slå mig løs sammen med Trolden. Vi tager gerne afsted en anden dag en formiddag og slår os løs. Trolden snakker stadig om at hun var i legeland og klatre og der var masser af rutsjebaner.

Konceptet minder meget om Legejunglen i Slagelse, som vi besøgte for et par år siden. Her er det dog muligt selv at have madpakker med og det er lidt større, men selve klatretårnene og opbygningen er den samme, så begejstringen fra vores tur derover følger med her.


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com