fredag den 31. juli 2015

Sommerferieprojekt - bålsted

Vi har længe talt om at lave et bålsted herhjemme og havde også købt et bålfad, som endte med bare at stå i haven og ruste op. Det nåede faktisk aldrig i brug.

Samtidig har vi forsøgt at tænke lidt logisk i forholdet til placering af en bålplads og to små børn, som har fart på. Derfor har vi valgt at lave bålstedet ude foran vores hus, så børnene kan fortsætte deres leg i baghaven uden vi skal bekymre os for de vælter ned i eventuelle gløder, når vi rejser os fra bålpladsen. Vi bor i et lille rækkehus, så baghaven er fuldt udnyttet, hvilket også gjorde det nemt at vælge hvor bålstedet skulle placeres.

Tidligere har vi haft 3 grønne buske stående ude foran huset. De blev gravet op i efteråret, da de var blevet meget store og voldsomme at se på. Samtidig havde jeg ønsket mig et par æbletræer, som erstatning for buskene og dem fik jeg af mine forældre i 30 års fødselsdagsgave.


Som du kan se har vi fliser ude foran, så der var pludselig et tomt hul og det er det hul, der nu er blevet til vores bålsted.

På grund af vejret er det ikke meget vi har nået at bruge bålstedet i sommerferien, men indvies det skulle det da, så selvom det begyndte at regne efter vi havde lavet bålstedet og tændt op, smuttede storesøster og jeg i regnjakkerne og fik lavet lidt snobrød.


Vi har brugt en gammel bagerist til at ligge over gløderne, da det godt kan være begrænset hvor længe en pige på knap 3 år gider sidde stille og kigge på et snobrød. Samtidig har vi brugt risten til at lave mad på en enkelt aften, hvor vi lige kunne nå det mellem bygerne.


Vi ser frem til at få brugt vores bålsted meget mere. Det er altså hyggeligt når det hele kommer i en højde hvor hele familien kan samles og være sammen. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com