mandag den 20. juli 2015

Flaskestativ - når det skal være nemt

Herhjemme begyndte lillebror at bruge sutteflaske samtidig med at han begyndte på grød og mos. Det kom meget naturligt, da han spiste mindre ved mig og til sidst var der bare ikke mere.

Her i ferien har vi virkelig kunnet mærke, at der har været sutteflasker og vandflasker i brug. Det er bare nogle af de ting, som bare aldrig bliver 100 % tørre inden man skal bruge dem igen, og skal de stå og tørre fylder de overalt på køkkenbordet og vælter rundt. 

Jeg har nu fundet en løsning på problemet, som jeg da ville ønske jeg havde kendt til noget før. 


En flaskeholder selvfølgelig. Nu er der samling på alle flaskerne og samtidig bliver de ordentlig tørre. Sådan en flaskeholder er ikke det kønneste at have stående, men det giver altså et fantastisk overblik at have det hele samlet et sted. 

Flaskeholderen her er fra Nuvita og forhandles af Sacokids. Din nærmeste forhandler kan findes lige her.  

Det som gør denne flaskeholder smart er, at når den ikke er i brug er den hurtig og nem at pakke væk. Det betyder samtidig at den kan komme med på farten, når man for eksempel smutter i sommerhus eller i kufferten når man skal på rejse. Den er hurtig og nem at hive frem og skal ikke renses inden brug, da den forbliver ren når den er pakket sammen. 


Det er da smart og nemt og det er noget vi kan lide i den travle børnefamilie.

Note: Pt. forhandles Nuvita kun via Sacokids. Skriv en mail til info@sacokids.dk for køb 

- produktet er sponsoreret, men meninger og holdninger er helt mine egne. 
Share:

1 kommentar:

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com