onsdag den 3. juni 2015

Kyllingewok med svitset hvidkål

I hverdagen skal der være hurtig og nem tilgang til grønsager i maden, og derfor bliver de ofte tænkt med i retterne, så vi er sikre på at vi får dem spist.


2 gulerødder
400 g kyllingebryst
1 løg
2 peberfrugter
100 g champignon
1,5 dl sojasauce
100 g bønnespirer
1/4 hvidkål
Olie til stegning

Skræl gulerødderne og riv dem på et råkostjern. 

Skær kyllingen i fine stykker og hak løget. 

Skær peberfrugter og champignon i mindre stykker. 

Varm olien i en wok og steg kylling og gulerødder. 

Tilsæt derefter løg, peberfrugt og champignon og svits det med. 

Derefter tilsættes sojasaucen og det hele koges op og simre lidt. 

Tilsæt til sidst bønnespirerne. 

Det hele kommes i en skål og wokken stilles tilbage på varmen. 

Skær hvidkålen i fine strimler og steg dem i wokken. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com