mandag den 1. juni 2015

Kylling og peberfrugt med blomkålsris

Hverdagsretterne herhjemme skal være nemme at gå til, og samtidig gerne med masser af grønt, så vi er sikre på at vi husker at få det spist, når jeg samtidig skal jonglere med en ulvetime og to trætte børn.

Derfor bliver det grønne ofte tænkt med ind i retten og er sjældent tilbehør. På den måde lærer børnene også at det er en selvfølge at det skal spises. Selvfølgelig er der ting som Trolden ikke vil spise, men hun smager på det. Mange gange er hun også med til at lave maden og har gerne smagt på grønsagerne inden de kom i retten.


400 g kyllingebryst
2 løg
2 peberfrugter
2 spsk limesaft
1 tsk tørret basilikum
1 tsk tørret timian
5 dl vand
1 terning hønseboillion
1 dåse hakkede tomater
1 blomkål

Skær kyllingen i mindre stykker, hak løget og skær peberfrugten i mindre stykker.

Varm lidt olie i en gryde og svits kylling, løg og peberfrugt.

Når kødet er brunet tilsættes limesaft, basilikum, timian, vand, boillon og hakkede tomater.

Kog det hele op og lad det simre i ca. 10 minutter.

Imens hakkes blomkålet fint og kom det i en skål.

Hæld kogende vand over blomkålen og lad den stå lidt. Vandet hældes derefter fra.

Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com