fredag den 29. maj 2015

Ud i det blå - kufferten er klar

Herhjemme drømmer vi om sol og varme. Jeg ville rigtig gerne kunne tage ungerne med til sydens sol, men lige nu ser det ikke ud til at det bliver planen. Der var derfor stor lykke, da Trolden og lillebror skulle på overnatning hos Mormor og Morfar.


Trolden skulle nemlig have sin Trunki kuffert med. Hun er flere gange flyttet ind og ud af diverse værelser og også ud på vejen med sin kuffert og denne gang var den pakket med tøj. Mere stolt tror jeg ikke hun kunne blive.


Her er det lillebror der godt må tage at flytte, så Trolden kan få lidt mor-tid.

Herhjemme er Mor og Far også fan af de fine kufferter fra Trunki, som forhandles hos Sacokids.dk og findes i et vælg af farver. Der er masser af plads til alt hvad der kan blive brug for, når man skal på tur og så er det nemt og overskueligt at pakke. Du kan købe din helt egen Trunki lige her.
Når kufferten er pakket og klar, så er der også underholdning til ventetiden, som man ikke kan undgå når det er rejsetid. Trolden cruiser rundt på kufferterne og det er endnu sjovere, hvis man nu kan få nogen til at trække den mens man hviner af fryd.


Herhjemme er udstyret klar til ferie, så er vi et skridt nærmere familieferie.

- produktet er sponsoreret, men meninger og holdninger er helt mine egne.
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com