søndag den 17. maj 2015

Havregryn- og bananpandekager -- stop spild af mad

Søndag herhjemme er dagen hvor vi rydder op i køleskabet, får lavet madplan og handlet til den kommende uge. I køleskabet gemte der sig et par bananer som bestemt var ved at være færdige, så inspireret af alle de pandekagefotos jeg havde set på instagram hele morgenen, kom der lidt eftermiddagshygge ud af det.


De var super nemme at lave og smager skønt. Jeg varmede lidt hindbær med lidt vaniljesukker og så var der også lige en hindbærkompot til.

Pandekagerne mætter godt og dem laver jeg gerne igen en anden gang, når Trolden har lyst til lidt lækkert.

Opskriften lyder således:
2 bananer
100 g havregryn
2 tsk kanel
1 dl mælk
2 tsk madolie

Bland det hele godt med en el-pisker eller et piskeris.

Kom på en varm pande i små klatter og lad dem stå til du kan se de er bagt næsten igennem og vend dem så. Vender du for tidligt skiller de ad, men du finder hurtigt det rette tidspunkt. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com