torsdag den 21. maj 2015

Grove boller med cornflakes

Disse boller er rigtig gode til morgenbordet, men også som mellemmåltid.


Til 16 boller skal du bruge:

1 dl naturel yoghurt
1½ dl vand
50 g gær
1 tsk salt
1 tsk sukker
350 g hvedemel
150 g fuldkornshvedemel
50 g havregryn
25 g knuste cornflakes
½ dl madolie

Bland yoghurt og varmt vand og opløs gæren heri.

Tilsæt alle øvrige ingredienser og ælt dejen til den er ensartet.

Lad dejen hæve lunt og tildækket i c. 30 minutter.

Slå dejen ud og tril den til en pølse, som deles i 16 lige store dele.

Form til boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir.

Lad dem hæve lunt og tildækket i ca. 20 minutter.

Klip et kryds i hver bolle og pensl med yoghurt og drys med fuldkornshvedemel.

Bag i ca. 15 minutter ved 200 grader varmluft. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com