tirsdag den 21. april 2015

Selvhævende mel fra AMO

Kender du den der situation, hvor du står med en udenlandsk bagebog og pludselig står der "self raising flour" i ingredienslisten. Det er et problem jeg har hver gang jeg bager min ynglings chokolade kage, nemlig Mud Cake. Opskriften kan findes hos kagekonen.com, lige her.

Hun giver selv en løsning på problemet nederst i opskriften, men ofte passer det ikke lige med den mængde man skal bruge, og så står jeg med en mængde i overskud, som jeg skal gemme til næste gang og kan jeg så lige huske hvad det er. Så tit bager jeg nemlig heller ikke denne skønne kage, for det er en kage man skal have lov at glæde sig til.


Derfor er begejstringen herhjemme stor, da vi endelig har fået dette skønne produkt på det danske marked. Det er AMO, der står for lanceringen og de har gjort det igen. Det bliver i hvert fald fast inventar på hylden herhjemme, for det er da nemt.

Selv skriver AMO om produktet på deres hjemmeside:

Amo Self Raising Flour er et mel, som er ideelt til kagebagning. Melet er tilsat bagepulver i en optimal mængde for at gøre bagningen enklere. Lagkager og scones bliver fine og høje.
Melet kan også med fordel anvendes til bagning af pizzaer og pandekager for et mere luftigt resultat. Du kan erstatte almindeligt hvedemel med Self Raising Flour ved at tage samme mængde Self Raising Flour, men udelade bagepulver.- produktet er sponsoreret, men meninger og holdninger er helt mine egne.
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com