tirsdag den 14. april 2015

Elefanter på tur - Elefashion Tour i Rosengårdcentret

Den seneste tid har budt på både en barnedåb og en konfirmation for vores vedkommende. Efter konfirmationen i søndags syntes vi derfor det var tid, at tage en slapper familiedag. Konfirmationen blev holdt ca. 2 timers kørsel fra hvor vi bor, så manden min havde fået fri fra arbejde igår, så vi var sikre på at alle var ovenpå når hverdagen begyndte igen. Det var en dejlig dag og begge børn tog det super fint, så det var glade trætte børn vi havde med hjem om aftenen.

En af de ting vi havde snakket om at skulle nå, hvis overskuddet var til det, var en tur forbi Rosengårdcentret og købe sandaler til Trolden. Jeg vidste egentlig godt at det var ved at være tiden for at Rosengårdcentret fik besøg af mini-elefant-paraden Elefashion, men havde det i min travlhed glemt alt op dette. 

Glæden var derfor stor, da vi på vores vej mødte en masse fine elefanter. 


Selve turnéen begynder egentlig først idag, men de var ved at stille op igår. Så mon ikke vi lige må et smut derud igen en anden dag og klappe flere elefanter. Det slutter igen den 26. april, så det skulle kunne nås. Se meget mere på Rosengårdcentrets hjemmeside lige her. Jeg kan i hvert fald anbefale at kigge ud hvis du har børn der kan lide elefanter. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com