mandag den 27. april 2015

Dåbskage

I påsken var vi så heldige at være inviteret med til lille Paws barnedåb. Det er min venindes lille søn og han er noget så sød. Derfor var jeg også meget beæret, da de spurgte om jeg ville lave dåbskagen.

Med 2 små hjemme kræver det lidt planlægning, så det er ikke så mange kager jeg når, men den her blev lige sat på som en af påskens planer. Vi havde valgt at blive hjemme i år, da manden min skulle arbejde om lørdagen, så det passede perfekt.

Designet var valgt på forhånd, så jeg fik lov at lave lidt lækkert uden at skulle tænke alt for meget. Det kan altså også være et plus indimellem. Paw blev til den lille families egen lille julegave, så designet giver egentlig sig selv.


Indhold: 
- Kage: Lagkagebunde
- Indhold: Hvid toblerone mousse og hindbærmousse
- Smørcreme: IMBC
- Overtræk og pynt: Renshaw fondant og Wilton fondant
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com