søndag den 29. marts 2015

Projekt natamning - Når mor ender på den forkerte side...

... af sengen.


Den sidste uges tid har manden haft den faste plads ved siden af lillebror om natten. Ikke fordi jeg ikke vil ligge ved siden af ham, men fordi han hele tiden ville have mad bare han vågnede den mindste smule.

Det var omkring denne tid at storesøster kom på eget værelse netop af samme grund. Baby vågner lidt og kan lugte mor og vil derfor gerne have mad. Det betød amning konstant og ingen søvn til mig.

Vi forsøgte først med at jeg sov på sofaen et par dage. Det fungerede også fint nok. Lillebror skulle pludselig kun have mad 1 gang. Så endte han med en gang 3 dages feber og så frygtede vi egentlig at vi skulle starte forfra. For at jeg ikke skulle bo på sofaen endnu engang forsøgte vi os derfor med at bytte plads i sengen.

Det har fungeret rigtig fint. Selvfølgelig sover ingen af os som vi plejer, da alt jo er helt forkert når man vågner og er ved at trille ud af sengen, fordi man ikke er hvor man plejer. Lillebror derimod har sovet fantastisk. At det så samtidig er lykkedes os at få ham til endelig at tage en flaske er nok også medvirkende. Nu får han en flaske modermælks erstatning når vi går i seng, for på den måde at holde maven mættet lidt længere tid.

I nat bliver sidste nat for mig på den forkerte side af sengen og så håber vi, at han efter en uge har fundet den ro vi alle har brug for. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com