mandag den 16. marts 2015

Miljøvenlige badedyr uden kemi fra Hevea

Herhjemme har både Trolden og lillebror været flittige brugere af Heveas natursutter. Et valg der for os falder meget naturligt med at kun det bedste er godt nok til børnene og mon ikke de fleste forældre kan nikke genkendende til det. Jeg har tidligere skrevet om Heveas natursutter lige her.

Hevea er dog mere end bare sutter. De har også en serie af badedyr, som vi har været så heldige at kigge, mærke og smage lidt nærmere på. (det var mest lillebror der tog sig af den del)Ligesom Heveas natursutter er der her tale om et produkt, der er helstøbt i 100 % naturgummi. På den måde opnår der en elasticitet i badedyrene, som er perfekt for de små hænder. 

Herhjemme er de allerede fast inventar på puslebordet og i badet, for de er samtidig nemme at gøre rent. Her er ikke de der sprækker, hvor vandet altid samler sig og ender med at rådne. Da de er støbt som en helhed kan er det bare at skylle dem under vand og så er de rene igen. 


Hevea går ind for genbrug, hvilket ikke kun gælder deres produkter, men også deres emballage. Den fine badeand Kawan kom i en æske med fine farverige ænder indeni. De opfordrer endda på æsken til at genbruge den, så det har vi selvfølgelig gjort herhjemme. Her kan du se mange flere idéer på deres facebookside: facebook.com/heveababy

Nu står æsken fint og pynter og venter på at blive fyldt op med diverse nips. 


Noget der var nyt for mig, var at man kan sende sine sutter til Hevea og så genbruger de dem. Så nu bliver Hevea sutterne gemt til genbrug. - produktet er sponsoreret af Hevea.com, men meninger og holdninger er helt mine egne.
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com