onsdag den 11. februar 2015

Gulerodssuppe med peberrod og persille

En af retterne på madplanen i uge 6 var gulerodssuppe. Vi havde forkøbt os i gulerødder og da jeg gerne vil undgå madspild, måtte de kunne bruges til en god varm suppe nu kulden og sneen var landet hos os.

Når jeg laver suppe sker det ikke ret tit, at jeg følger en opskrift, jeg har dog forsøgt at skrive lidt ned til denne opskrift. Suppen blev super god og vi havde endda gæster til middag, som gerne ville have en opskrift.


Til 4 personer

750 g skrællede gulerødder
2 pastinakker (kan udelades, men lå i køleskabet og lokkede til at blive brugt)
3 løg
1 liter vand
2 grønsagsbouillon terninger
1 spsk timian
Salt
Peber
2 dl creme fraiche
2 spsk revet peberrod
1 dl hakket persille

Skræl pastinakkerne og skær dem ud sammen med gulerødder og løg og kog dem i en gryde med vandet og bouillonterningerne.

Lad det koge i ca. 25 minutter til gulerødderne er møre.

Blend suppen og lad det koge op mens der smages til med timian, salt og peber.

Bland cremefraiche og peberrod.

Suppen serveres med en skefuld af cremefraiche blandingen og drysses med persille.

Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com