onsdag den 25. februar 2015

Børnevenlig fastelavn med Kitchen4Kids

Jeg elsker når jeg kan lokke Trolden med i køkkenet, derfor var det oplagt at hun skulle være med til at lave fastelavn, for det er jo en fest for børn og barnlige sjæle.

Inden du går igang kan jeg anbefale at kigge forbi kitchen4kids.dk. Her kan du både få de rigtige værktøjer og en god portion inspiration. 

Til fastelavnsbollerne har vi haft fat i madpinde øjne og pastafarver for at gøre det hele lidt sjovere. Vær forberedt på dejligt beskidte børn og farve over det hele. Vi havde i hvert fald en fest. Desværre var Troldens forklæde til vask, men ellers har kitchen4kids også et stort udvalg, så der skulle være noget for enhver smag. Selve bollerne er en ganske almindelig fastelavnsbolle med creme og glasuren er lavet som royal icing. 


Skulle du allerede nu føle dig inspireret til forberedelse til næste års fastelavnsfest, så kan du også hente en gratis mini e-bog med masser af idéer lige her


Ud over årets fastelavnsboller har Trolden også været med til at lave alternativt fastelavnsris til dagplejen. Et kæmpe hit og en meget stolt pige. 


- produktet er sponsoreret af Kitchen4Kids, men meninger og holdninger er helt mine egne.
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com