mandag den 26. januar 2015

Spidskåls og gulerodssalat

En hurtig og nem salat, som smager bedst hvis den bliver lavet i god tid, så den kan nå at trække med dressingen. Det smager helt fantastisk og frisk, så kan sagtens serveres til tungere tilbehør.

Salaten fylder rigtig meget, så tag en stor skål i brug.



Da jeg bruger min spirelli til gulerødderne, blev der en rest tilbage, som jeg brugte i farsbrødet, som vi fik til. Opskriften på denne kommer på bloggen senere.

Dressing:
1 fed hvidløg
1 økologisk citron
2 tsk sødemiddel eller sukker
5 spsk ekstra jomfru olivenolie

1 spidskål
6 gulerødder

Drys:
½ dl sesamfrø
½ dl græskarkerner

Pil og hak hvidløget fint.

Riv skrællen på citronen og pres saften.

Bland det med resten.

Snit spidskål i mindre stykker og skræl gulerødderne, som skæres ud i passende stykker.

Bland det hele med dressingen.


Rist sesamfrø og græskarkerner på en tør pande og drys over salaten. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com