tirsdag den 27. januar 2015

Farsbrød med spinat og ost – Stop spild af mad

Til den lette spidskåls og gulerodssalat fik vi farsbrød med masser af grønt.



Da jeg havde brugt min spirelli til gulerødderne blev der midten og enden af gulerødderne til overs. Dem brugte jeg i farsbrødet, så de ikke endte med at gå til spilde. 

500 g hakket svinekød
1 porre
ca. 4 gulerødder i alt eller rester fra spirelli svarende hertil
1 æg
1 dl tomatpure
1 spsk worcestershiresauce
1 spsk dijonsennep
½ spsk tørret oregano
salt og peber
400 g frosset spinat
180 g blok ost ala feta

Tø spinaten op og si væden fra.

Tænd ovnen på 180 grader

Hak porren fint sammen med gulerødderne i en foodprocessor.

Kom dem i en skål sammen med svinekød, æg, tomatpure, worcestershiresauce, dijonsennep, oregano salt og peber.

Rør det hele godt sammen og fordel det på et stykke bagepapir.

Smuldr blok osten og kom den sammen med spinaten ovenpå farsen.  Rul farsen sammen og tryk enderne sammen så fyldet bliver inde i rullen.

Kom rullen i en smurt brødform, eller en form foret med bagepapir.  


Bag i ovnen i 1 time og 15 minutter. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com