onsdag den 3. december 2014

Vi juler herhjemme

Nu er december jo så småt igang, så derfor er der også gået lidt jul i den herhjemme. Vi har endnu ikke den vilde pynt oppe, men tror egentlig også det meste bliver forbeholdt juletræet, som vi igen i år, skal have stående i vores udestue. Så holder det længere og er uden for pilfinger rækkevidde (sådan da). Trolden har nemlig fundet ud af, at åbne døren, så vi må se hvordan det fungerer i praksis.

Jeg har allerede lagt lidt billeder af vores julehyggerier ud på instagram, men dem får I også lige her: 


Nissen havde lagt gave i julesokken 1. søndag i advent. Trolden så den straks. Nu har hun så godt nok fyldt den med en stor del af sine bøger og render rundt med den, men mon ikke nissen finder plads til en gave mere på søndag.

Julesokken broderede jeg til hende sidste år, så nu går jagten ind på et mønster til lillebrors.


Igår hentede vi juletræ, så det kan stå og pynte. Trolden var ikke vildt interesseret, men hun skulle med, så hun kan få en fornemmelse for hvad det der jul egentlig er for noget.

Bagefter smuttede vi hjem og satte Kenwooden igang med at lave romkugler. Det er da noget hun ved hvad er.


Nissen er selvfølgelig også flyttet ind. Samme sted som sidst, dog denne gang kun i det lille hak, der er tilbage af væggen. Det er nemlig den mellem stue og køkken, som vi har revet ned. Så nissen bor også lidt i byggerod. Trolden har ikke opdaget døren endnu, så nu må vi se om det overhovedet bliver i år, at den hitter. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com