mandag den 8. december 2014

Tema fødselsdag - Peter Plys og honningbierne - Bikube kage

Til sådan en tema fødselsdag, skal der også en kage til, som svarer til temaet. Den var lidt af et eksperiment, og jeg var noget nervøs for om den smagte godt.


Som du kan se er udseendet i temaets stil, men hvordan nu med indholdet:

Indhold:
Kage: Christiansfeld Honningkage
Smørcreme: IMBC med citron ekstrakt
Overtræk: Renshaw fondant
Pynt: Wilton fondant

Smagen levede også op til temaet, jeg tror bare jeg på dette tidspunkt og med så kort tid til termin, var blevet godt så træt af honning. Jeg elsker ellers honningkager og glæder mig til at få lavet dem her i december. Så denne sammensætning skal forsøges igen på et tidspunkt.

Opskriften jeg har brugt er fundet på www.honningkage.dk og jeg lavede den x3, så jeg var sikker på der var nok, og der var ganske rigeligt. Jeg har endda lidt i fryseren endnu, som kommer op indimellem og så ristes en skive og så med lidt smør på. Det smager skønt. 
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com