onsdag den 31. december 2014

Rigtig godt nytår!

Så blev det årets sidste dag og det er noget der skal fejres. Her bliver det som de sidste par år, stille og roligt i familiens samvær. Herunder mine forældre og min søster med hendes familie. Da vi derfor har 4 børn med, bliver det meget på deres præmisser, så alle kan være med.

Året har været hårdt for vores lille familie og vi har virkelig været sat på prøve mere end en gang. En svær graviditet kombineret med en aktiv 1 årig gav foråret sine udfordringer. I efteråret blev Trolden 2 år og kort tid efter kom lillebror så til familien, hvilket har betydet store ændringer for os alle, men bestemt også fremgang.

Selvom det til tider er hårdt at være en familie med 2 små, finder vi ud af det, og heldigvis er der mange glade stunder.

Derfor valgte vi til jul at sende lidt kærlighed videre med hjælp fra vores to guldklumper.


Trolden fik sat sit aftryk i lyserødt og lillebror fik trådt til i blåt. Vi er rigtig glade for resultatet og det blev modtagerne heldigvis også.

Lav dit eget kærlighedsfad: 

Fadet er en tallerken fra Ikea og derudover skal bruges porcelænsmaling i de ønskede farver, samt en pensel. 

Tryk først hånd og fødder ud. Derefter skrives der rundt om og tallerkenen bages i ovnen efter anvisning på malingen. 

Med dette vil jeg også sende lidt kærlighed ud i blogland med ønsket om et rigtig dejligt nytår.

Vi skrives ved i 2015!
Share:

4 kommentarer:

 1. Sikke en sød idé :D
  Lyder til I har et skønt nytår planlagt, håber det gik godt.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne. Rigtig godt nytår til dig :) Vi havde en dejlig aften og kom selvfølgelig al for sent i seng. ;) Håber også du kom godt ind i det nye år :)

   Slet
 2. Det er bare SÅ fin en gave! Rigtig godt fundet på og jeg kan godt forstå det blev godt modtaget :D Det lyder som en rigtig dejlig nytårsaften i har haft i udsigt, så håber jeg den blev ligeså :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde :) Håber også du havde en dejlig aften. Jeg nød at jeg havde valgt at træde lidt tilbage i år, og lade andre have ansvaret.

   Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com