tirsdag den 23. december 2014

Julebag i børnehøjde

Igen i år har Trolden og været med i køkkenet og bagt lidt julekager. Vi havde sørget for besøg af vores venner og deres søn. For det er nu hyggeligt med lidt selskab til julebag.

Igen i år havde vi lavet brunkager efter denne opskrift. Jeg skal dog huske at de der mandler altså skal hakkes ret fint, for det er da umuligt at stikke en figur ordentligt ud når der lige ligger et stykke mandel i vejen. Ungerne er heldigvis helt ligeglade og de havde det herligt.

Share:

2 kommentarer:

  1. Hvor ser det bare hyggeligt ud! Jeg håber at mine to filurer kan sidde sådan sammen om julebag næste år og hygge sig :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er bestemt hyggeligt for ungerne, men dog lidt stressende for os voksne, for man skal virkelig være alle steder hele tiden. Men pyt. Det vigtigste er at de hygger sig, så er jeg sikker på stressniveauet for forældrene bliver mindre jo ældre de bliver ;)

      Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com