onsdag den 24. december 2014

I ønskes en rigtig glædelig jul - årets julekort

December har herhjemme været præget af at vi stadig ikke har fundet os selv, som en familie på 4. Lillebror nærmer sig de 3 måneder og tilpasser sig bare os andre, men nu er vi begge oppe om natten mange af nætterne og dagene starter allerede kl. 5 de fleste dage. Det er svært at hjælpe hinanden når begge kører på pumperne, så det er trætte forældre uden det vilde overskud, der har kendetegnet vores december.

Ikke fordi Trolden har mærket ret meget til det. Vi har nedprioriteret en del, hvilket faste bloglæsere nok også har kunnet tyde på manglen af kage og krea indlæg. Vi bruger overskudstimerne på hygge og familietid og så må resten lige vente.

Traditionen tro skulle jeg dog have lavet julekort, så det har jeg gået og hygget mig med rigtig mange af dagene, når lillebror har sovet og Trolden har været i dagpleje. Det betyder også at de er kommet sent ud i år, men pyt med det.

Vi skriver altid en lille historie med højdepunkterne for vores lille familie i kortene. Der bliver derfor altid lige lavet et ekstra, som gemmes som et lille minde for året der er gået. Det synes jeg er en rigtig hyggelig tradition og mon ikke det hjælper os med at huske, alt det vi har sat pris på i årets løb.

Årets kort fik også ifølge traditionen en lille teposefoldning på.


Er der noget du bare altid skal have med i december, for at det kan blive jul hjemme hos jer?

Til slut vil jeg ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul!
Share:

1 kommentar:

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com