fredag den 5. december 2014

Årets juledekorationer

Som traditionen efterhånden byder, har vi igen i år haft gang i ler, gran, kogler og hvad der ellers hører sig til. Som altid tilsat 5 piger, klar til at jule i stor stil.

Vi er efterhånden endt med at have en del små, gravide og andet, der lige kræver lidt planlægning, så i år, blev det en hverdag, der blev taget i brug. Jeg kunne simpelthen ikke overskue, at have både en baby på lige knap en måned og en 2 årig der skulle holdes styr på, når hele huset er fyldt op med gran og anden pynt.

Trolden har dog været med ud og hente pynt, og har også bagefter rost mors arbejde, så mon ikke hun er godt tilfreds.

I år blev der kreeret en del. Min søster havde den ældste på 4,5 år med og han er altså en sand produktionsmester.Min del af produktionen:

Vi var startet tidligt, da vi jo er nogle stykker, der også skal nå at hente børn. Lillebror sov hele formiddagen, så det var ingen sag at få lavet noget. Jeg havde ellers ikke haft de store forventninger, så er ret godt tilfreds med resultatet.Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com