mandag den 10. november 2014

Tema fødselsdag - Peter Plys og honningbierne - Honningkrukker med blomsterbier - DIY

Ud over lys havde jeg lavet lidt blomster til fødselsdagsbordene.

Krukkerne er de honningkrukker, som jeg lavede til Troldens 1 års fødselsdag året før, hvor temaet var Peter Plys Picnic. Hvordan de er lavet kan du se lige her.


Derefter har jeg lavet silkepapirsblomsterne af nogle rester silkepapir, som jeg havde liggende. Både min søster og jeg gemmer nemlig silkepapiret når vi modtager gaver eller andet, hvor dette fine papir er brugt. Man kan selvfølgelig også vælge at købe de farver man gerne vil have.

Vejledning på dette kan du se lige her: Tryk evt. billedet større, så du får teksten med.Derefter har jeg sat blomsterne i krukkerne på denne måde: 


Bierne på  tråd har jeg lavet ud fra skabelonen fra bien på forsiden af invitationen. Her har jeg så lavet 2 bier spejlvendt af hinanden og limet ståltråden i midten, således:


Skabelonen til bien kommer her. Hele arket er scannet ind på A4 papir, så hvis du forstørrer billedet til dette, har du samme størrelse som den jeg bruger.


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com