tirsdag den 4. november 2014

Hjemmelavede dåbsinvitationer med Tatty Teddy (skabeloner)

Så blev der lidt stille på bloggen igen. Jeg kan godt se at bloggen nok i korte perioder vil få lidt pauser, da der med to små børn hjemme kan ske alt mellem himmel og jord. Denne gang var det dog mig, der ikke lige har fået tændt computeren. Jeg løb nemlig ind i en gang brystbetændelse og deraf høj feber og influenza symptomer. Jeg havde så slem migræne i flere dage, at jeg rent faktisk ikke lavede andet end at passe lillebror og kigge ud i luften.

Inden alt dette havde jeg dog fået lavet dåbsinvitationerne til lillebrors dåb, og de var også på vej ud til gæsterne. Jeg har på instagram lavet lidt hints, men resultatet kommer her.


Lillebrors invitationer er selvfølgelig dem til højre. Vi har igen valgt temaet Tatty Teddy, da det også var gennemført for vores bryllup. Vi har en lille svaghed for den lille fyr.

Til venstre dåbsinvitationen fra Troldens dåb for 2 år siden, du kan læse meget mere om overvejelserne bag valget af Tatty Teddy bamsen, samt historien om den lille fyr lige her.

Jeg har samtidig fået scannet skabelonerne ind til begge invitationer, så dem får I da lige her. De er scannet ind på A4 papir, så alt du skal gøre er at forstørre billedet til A4 størrelse og så burde de være klar.

Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com