fredag den 19. september 2014

Tema fødselsdag - Peter Plys og honningbierne - Honningglaseret hamburgerryg

Til pastasalat skulle der lidt lækkert kød til. Derfor fik hamburgerryggen lige et honningtwist, så også temaet var repræsenteret her. Samtidig smager det jo skønt med sådan en honningglaseret hamburgerryg.


Opskrift:
1 hamburgerryg
3 spsk brun farin
3 spsk honning
5 spsk rødvin

Hæld brun farin, honning og rødvin i en gryde og lad det simre i 10 minutter.

Tag nettet af hamburgerryggen og rids en masse tern i skindet. På den måde kommer den gode honningsmag ned i kødet.

Put hamburgerryggen i et ildfast fad og overhæld den med glaseringen.

Steg hamburgerryggen i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time og 15 minutter. Hvert kvarter bades hamburgerryggen med glaseringen fra bunden af fadet. 
Share:

2 kommentarer:

  1. dejlig blog du har dig :) er lige blevet fast læser, håber du vil følge mig også :)

    blogbynickie.blogspot.dk

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak :) Jeg må forbi og kigge :)

      Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com