fredag den 26. september 2014

Tema fødselsdag - Peter Plys og honningbierne - Honningmarineret kylling

Da det jo var en børnefødselsdag måtte vi have lidt kyllingelår til de små fingre. Det var dog ikke det nemmeste at finde kun lår i supermarkederne, men det lykkedes og vi fik lavet disse skønne honningmarinerede kyllingelår. De forsvandt hurtigt fra bordet og vi kunne sagtens have lavet det dobbelte.


Marinade:
Saft og skal fra en økologisk citron
1 dl olie
2 spsk dijonsennep
2 spsk flydende honning - jeg brugte akaciehonning
1 bundt frisk persille
Salt og peber

Kylling:
En pose kyllingelår eller en hel kylling

Riv skallen fra citronen og pres saften ud.

Bland citronskal, citronsaft og olie sammen.

Skyl og hak persille og kom det i olieblandingen sammen med sennep og honning.

Smag til med salt og peber.

Mariner kyllingen i minimum 4 timer, gerne over natten.

Læg kyllingen i et smurt ildfast fad.

Hæld den overskydende marinade ved.

Steg kyllingen i ovnen ved 190 grader i ca. 50 minutter. 
Share:

2 kommentarer:

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com