mandag den 21. juli 2014

I'm alive - nok mest på instagram.

Stilhed, stilhed, stilhed - Som de fleste andre er der sommer her på bloggen. Selvom jeg havde masser af idéer og planer for bloggen er alt gået helt i stå. Jeg skal nok komme stærkt tilbage.

Imens har jeg dog lært mig fænomenet Instagram at kende. Her er sker der lidt, så hvis du vil vide lidt mere om hvad jeg går og bruger tiden på, kan det anbefales at kigge der forbi. Jeg hedder selvfølgelig Biancaskageverden derinde.

Lidt vil jeg dog løfte sløret for. Jeg er meget hårdt ramt af bækkenløsning og har derfor mange smerter. Det sætter sine naturlige begrænsninger fysisk, men bestemt også på alle mine idéer.

Trolden har ferie, så rigtig meget af tiden bruges sammen med hende. (se venligst bort fra mit ekstremt hævede ansigt. En af glæderne ved at være gravid om sommeren er, at jeg har vildt meget vand i kroppen.)Imens er manden sat i arbejde - Eller sådan så det ud for omkring 14 dage siden. Hans ferie er nemlig slut, så der er heldigvis sket en del siden dette billede blev taget.


Når Trolden sover og jeg har energi til det, sidder jeg midt i støv og byggerod og mindes vores fantastiske rejse til USA for 3 år siden. Jeg er nemlig igang med en fotobog, som jeg satser på at være færdig med nogenlunde samtidig med vores rejse sluttede for 3 år siden. Jeg tager det nemlig en dag ad gangen og får på den måde drømt mig 3 år tilbage, uden at jeg bliver alt for fyldt af minderne.


Jeg håber du nyder sommeren og vil kigge forbi når jeg er tilbage på min pind. God sommer!
Share:

2 kommentarer:

 1. Jeg nyder i hvert fald dine rejseminder via IG - vi har jo en fælles passion for det der land, der ligger på den anden side af dammen ;)

  Krams...

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre søde Anne. Du kan jo også snuse med på min usa blog hvis du lyster. Jeg drømmer i hvert fald om dette store land lige på den anden side ;)

   Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com