fredag den 4. juli 2014

Græske kødboller til grillen

Da vi den ene dag smuttede til Grækenland på madfronten, var det manden min der stod for kødbollerne. Der skulle god krydret smag til og det kom der bestemt også. Smagen er perfekt til sommerens grill, så mon ikke vi får brugt den sammensætning igen.Jeg fik lokket en opskrift ud af manden, så den får I lige her:

500 g hakket oksekød
1 tsk groft salt
1 hakket hvidløg
1 dl hakket basilikum (her kan også bruges persille)
1 tsk stødt spidskommen
friskkværnet peber

Ovenstående røres godt sammen og farsen formes til kødboller, som sættes på spyd og grilles i ca. 4 minutter på hver side. 
Share:

2 kommentarer:

  1. Wauw der har været godt spark i de kødboller med et helt hvidløg og en hel tsk spidskommen ;-) ganske lækkert kan jeg forestille mig :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Blah :P Det er selvfølgelig ikke et helt hvidløg, men 1 fed. Altså... ;)

      Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com