onsdag den 11. juni 2014

The fra Bohea

Jeg er ikke blevet så voksen, at jeg har lært at drikke kaffe endnu. En fejl siger nogen, men jeg ser det nu som et tegn på, at jeg bare nyder en kop the så meget mere. Derfor var det med stor fornøjelse, at jeg fik en prøvepakke fra Bohea i min postkasse. 

Theen har jeg puttet i et glas, så jeg rigtigt kan blive fristet, når det er the der skal på bordet. Theen blev nydt sammen med et par af mine hyggeboller med banan og müsli.


Jeg startede ud med en nyhed hos Bohea, nemlig deres Funky Matcha. Denne the bliver beskrevet som den ultimative grønne te, som traditionelt anvendes til de japanske te ceremonier.

Theen er lavet af grønne Tencha teblade som dampes, tørres og nænsomt males i en granitmølle til ultra fint grønt tepulver.

Man nyder derfor ikke blot et udtræk af tebladet, men hele tebladet i denne te.

Ifølge næringseksperter er Matcha en af de sundeste grønne teer, blandet andet pga. sit høje indhold af antioxidanter, vitaminer og klorofyl.

Jeg smagte på en Funky Matcha med smag af jordbær. Theen skal piskes med et matcha-piskeris eller en mini-elpisker. Da jeg desværre ikke ejer nogen af delene blev det et mini piskeris i stedet. Jeg synes dog jeg fik blandet det hele godt og den fik fint skum på toppen.


Det jeg godt kan lide ved grønne theer, er at de slukker tørsten. Denne the er bestemt ingen undtagelse og samtidig smager den altså godt. Smagen kommer virkelig godt frem og jeg synes, at jeg fik et ekstra energi boost af den. Det er derfor ikke en the jeg ville vælge om aftenen, men det frarådes også at drikke den senere end 4 timer før sengetid.

Jeg gået og overvejer at bruge thepulveret i en lille lækkerbid af en slags, hvilken har jeg dog ikke helt besluttet mig for, men kunne forestille mig, den ville smage skønt i marcipan. Det må komme an på en prøve. 
Share:

4 kommentarer:

 1. Du mangler vist at indsætte et link på hygge bollerne;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg da sørme også. Det kommer senere. Tak :)

   Slet
 2. Jeg drikker heller ikke kaffe, så spændende med nye ideer inden for teens verden :) Kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Bestemt bestemt :) Der kommer meget mere løbende. Er dog lige blevet overmandet af lidt projekter herhjemme :)

   Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com