tirsdag den 17. juni 2014

Rabarbercrumble med marcipan

For et par uger siden viste jeg et fint billede her på bloggen af en gavmild giver af rabarber. Manden min hentede sammen med Trolden et par stykker, så vi kunne nyde en af årstidens glæder. Derudover har jeg været så heldig at Svigermor i weekenden havde en masse med til mig, så ud over det jeg allerede havde fået kreeret, er der masser af muligheder for at komme igang med lidt nemt og lækkert.

Noget af det jeg fik lavet i første omgang var selvfølgelig Rabarbercrumle med marcipan. Det er selvfølgelig noget der findes utallige opskrifter på, men da jeg gerne ville have der kom god smag af marcipan i, gik jeg selv igang ud fra det der lige var hjemme.

Resultatet blev denne raberbercrumble med god syrlighed fra rabarberne og dejlig sødme fra marcipanen. Jeg er nu engang en lille marcipangris når det kommer til bagværk. Mums.


550 g snittede rabarber
100 g sukker
140 g revet marcipan
75 g smør
75 g lyst moscovado sukker (brug evt. rørsukker)
75 g havregryn
50 g hakkede mandler

Bland rabarber og sukker og kom det i et ovnfast fad.

Kom marcipan, smør, muscovado sukker, havregryn og hakkede mandler i en skål og bland det godt. Smørret skal smuldres godt sammen med de øvrige ting.

Kom det over rabarberne og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter. 
Share:

2 kommentarer:

  1. Hvor ser den bare lækker ud - vil give dig ret marcipan gør det godt i kager :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak :) Ja marcipan er altså bare en fantastisk opfindelse :)

      Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com