fredag den 6. juni 2014

Nu er der frisk frugt i alle Happy Meals

- dette indlæg er sponsoreret af McDonald's, men meningerne er helt mine egne!

Undersøgelser viser at alt for få børn får nok frugt og grønt. Herhjemme er det vigtigt at Trolden hver dag, får mulighed for at spise en eller anden slags frugt om eftermiddagen og der er altid grønt til maden om aftenen. Selvfølgelig kræver det lidt forberedelse, at gøre det børnevenligt og især at have frugten klar når Trolden er klar. Ellers bliver der ballade og så ender det egentlig bare med at hun tigger kiks.

Derfor tog vi imod muligheden for at lade Trolden smage på den nye Happy Meal med frugt i, så vi kunne se hvad det nu var for noget.

Et Happy Meal består af:
1. Chicken McNuggets, Hamburger eller Cheeseburger
2. Øko-Minimælk, juice eller en lille sodavand
3. Små gulerødder eller pommes frites
4. Nyheden er: Frugt som skifter efter sæsonen
Fra maj til juli: ananas. Fra august: æbler

Til Trolden valgte vi en menu med Chicken McNuggets, juice, gulerødder og ananas. Hun er ellers typen der straks spiser vores pommes frites, men det var slet ikke tilfældet, hvilket overraskede mig meget.

Hun nød sine små anretninger og syntes det var nemt for hende at overskue, hvilket betød at hun fik smagt på det hele. Især frugten hittede, så det er bestemt en nyhed, der blev taget godt imod.

Vi fik virkelig en super behandling og der er plads til børnene, hvilket tiltaler os rigtig meget. Vi havde sat os lige ved legeland og da Trolden var færdig smuttede hun selv ind og legede, mens vi spiste færdig. Så der blev også lidt voksen tid, selvom det var for hendes skyld vi var taget afsted.

Inden da nåede hun at vælte sin juice, så der var juice overalt. Det fik en af de søde piger hurtigt tørret op og hun fik en ny juice som erstatning. Det er altså service som børnefamilier sætter pris på.

Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com