mandag den 23. juni 2014

Endelig bær på hindbærbusken

I weekenden fik jeg lige kigget til min hindbærbusk, som jeg egentlig har opgivet lidt, fordi der alligevel ikke skete noget som helst. Hvad ser jeg - der er sørme røde bær på.


Jeg plantede selv en busk i maj 2012, men det er efterårshindbær og tror ikke det er den der har givet bær, men derimod de småplanter min mor kom forbi med sidste år i maj måned. Jeg havde lige stået og brokket mig til en veninde i lørdags, over der ikke skete noget som helst. Så jeg måtte da lige kigge.

Skyndte mig selvfølgelig at plukke dem der var klar og vupti var min skål pludselig væk. Nåede dog at få et lille billede af gevinsten.


Gæt hvem der fik mest glæde af de hindbær. Den lille røver:


Ellers har weekenden stået mest på praktiske projekter, men det kommer der meget mere om senere.

Har du nydt weekenden?
Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com