onsdag den 28. maj 2014

The baby is a ...- BOY

Trolden skal simpelthen være storesøster til en lillebror. Da hun jo ikke er så gammel forstår hun dog intet af dette. Så det er nok mest mor og far, der får glæde af denne nyhed.

Vi havde et eller andet sted sat os i hovedet at det jo nok blev en pige igen, så vi skulle begge bruge lidt tid til at vænne os til tanken. Vi tænkte begge straks på at drengenavne, da slet ikke var noget vi havde tænkt på, så mon ikke det er her den største udfordring kommer. Derudover bliver det sjovt at se hvordan livet bliver med en dreng i huset, når nu vi har en meget aktiv pige. Så vi glæder os selvfølgelig rigtig meget til han kommer ud til os.

Opskriften på marengskys, kan du finde lige her.

Jeg havde satset på at nå at tage billedet inden Trolden vågnede fra sin middagslur. Det lykkedes dog ikke helt, så hun fik smagstestet lidt.

Share:

12 kommentarer:

 1. Ja, det bliver spændende at se, om der er forskel på dem. Selvom jeg har to af samme køn, er mine drenge virkelig forskellige, men de er nu lige dejlige <3 kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja mon ikke det er to forskellige krudtugler vi ender med. :)

   Slet
 2. Tillykke søde. Hvor spændende med en af hver, der bliver gang i det lille hjem var ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde :) Det tror jeg bestemt der bliver, men mon ikke hvert barn har sin charme og sine udfordringer. Vi forbereder os i hvert fald på lidt af hvert :)

   Slet
 3. Vi glæder os meget til også at møde ham, han kan kun være lige så skøn som sin søster :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver spændende at se om han er lige så aktiv som sin søster ;)

   Slet
 4. Ahh hvor spændende Bianca og stort tillykke :D Tror bestemt i nok skal få jeres sag for med en lille livlig dreng også, så spænd hjelmen og enjoy the ride ;)

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med den kommende lillebror ♥ det må være spændende med en af hver, men det kender jeg jo ikke noget til ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe nej, men til gengæld ved du noget om de der drenge. Der er jeg jo helt på bar bund ;)

   Slet
 6. Tillykke med den lille dreng, som jeg først nu ser, at du venter :D Man går glip af meget, når man sådan har en inaktiv blog-periode!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja sådan er det indimellem. Men tak :) vi er spændte på hvad der venter os :)

   Slet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com