tirsdag den 27. maj 2014

Sommerliv i Odense

I weekenden var vores lille familie på et lille visit inde i byen. Planen var egentlig at vi bare hurtigt skulle handle og så hjem igen. Det endte ud med lidt frokost og lige ved siden af, der hvor vi spiste ligger Farvergården.

Her holdt Kulturmaskinen fødselsdag, så der var masser af gøgl og kreativ hygge, hvilket tiltrak Trolden med det samme. Manden fik derfor sin sag for, da hun gerne ville pille ved alle rekvisitterne, og helst mens der var andre der brugte dem. Lige ved siden af ligger Magasinet, hvor der var Zoombiefestival. Der gik derfor en masse zoobier rundt i byens gader. Jeg synes det er skønt at se hvordan de forskellige aktiviteter kan fungere ved siden af hinanden og give liv til byen.

Ud over dette gik vi forbi Antikmarkedet på Flakhaven og vi fik da også et glimt af Brylcreme-træffet på Amfipladsen (Musik og motorcykler).

Jeg nyder virkelig Odense, når den som der, viser sig med sin alsidighed. Det er skønt at der er noget for alle. Jeg fik taget lidt billeder i Farvergården, da det var det der tiltrak vores familie, da der både var sjov for Trolden og kreative input til mor her.


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com