fredag den 23. maj 2014

SHUFFLEbook og en lille give away

Som gravid mor med bækkenløsning og en krudtugle på 20 måneder er det med at tænke kreativt når Trolden har brug for underholdning. Jeg kan da godt se trampolinen i haven ville hitte stort, men det må altså være far, der tager den tjans.

I dagplejen synger de rigtig meget og allerede omkring 1 års alderen kom Trolden hjem og viftede glad med hænderne, mens hun forsøgte sig på sangen Drala. Repertoiret bliver hele tiden udvidet og selvom hun ikke rigtigt gider synge sangene selv, elsker hun at lave fagter til. Det kan dog være svært med en sangbog på skødet, for mor her kan ikke altid huske alle sangene. Derfor var begejstringen stor, da jeg kom hjem med en SHUFFLEbook - Kom og syng med os - Til de små (til alderen 0-3 år).


Illustrationerne er super skønne og Trolden elsker at sidde og pille i kortene. Der bliver allerede spurgt efter Edderkoppen og Bussen, for det er nu nogle af ynglings kortene. Samtidig er jeg ret begejstret for kortenes materiale. De kan let tørres af med en fugtig klud, hvilket helt sikkert er et must i den aldersgruppe. Især fordi ynglings kortene helst skal ligge, så hun kan kigge på dem når der spises eftermiddags snack eller andet. Det kan blive en ret så klistret affære, især fordi hun er ved at få de sidste kindtænder, så der kommer også lidt savl til. Dog har hun spist et af hjørnerne i Tinge-Linge-Later, for alt kommer i munden når gummerne klør.


Hun fandt hurtigt frem til Bjørnen sover, som jeg sang rigtig meget for hende da hun var lille. Det er skønt at se hvor glad hun bliver for genkendelsen og hånden kom med det samme op foran øjnene, så hun kunne sige wauw da jeg var færdig med verset. 


Min skønne pige, der laver fagter til Hjulene på bussen mens mor synger. Når jeg er færdig er det næsten altid ordet "mer", der møder mig, så det er undholdning, der holder længe og vækker stor begejstring. Jeg ser allerede frem til, at hun skal være med til at synge for baby.

SHUFFLEbook findes i 6 udgaver og her er de øvrige allerede skrevet på ønskesedlen. Det er ikke kun sange, men også tegne udfordringer og udendørsaktiviteter, der er temaer for boksene. Det tror jeg helt sikkert bliver et hit når Trolden bliver ældre.

Kender du SHUFFLEbook og kan lide at synge?

Så har du her chancen for at vinde din helt egen SHUFFLEbook - Kom og syng med os - Til de små.

For at deltage i konkurrencen skal du:
1) Følge bloggen enten på facebook, bloglovin eller google (skriv i kommentaren hvor du følger)
2) Kigge forbi SHUFFLEbook.dk og fortælle mig hvilken en af de 29 sange på "Kom og syng med os - Til de små" er ynglings sangen hjemme hos jer og hvorfor.

Vinderen trækkes den 1. juli og offentliggøres umiddelbart efter her på bloggen. 
Share:

24 kommentarer:

 1. Jeg kendte ikke SHUFFLEbook, hvilket jo egentlig er en fejl når jeg er mor til en 1-årig og en 2-årig! Vi synger dog meget og bruger både traditionelle sangbøger men også apps med fx fagtesange.

  Vores favorit er "Jeg er en lille undulat". Sofia elsker når vi kommer til slutningen, hvor man må råbe IS! Den og så "Giraffen Gumle" bliver sunget meget:-)

  SvarSlet
 2. Jeg kender godt shufflebook, og de er helt fantastiske. Desværre har R ikke en shufflebook. Kan egentlig ikke forstå at hun ikke har en endnu, men det må jo være en fejl :) jeg ville elske at synge hjulene på bussen sammen med hende, da det var den først gang, som hun selv kunne synge med på.

  Jeg følger dig via bloglovin.
  Hvis du har lyst, så kører jeg en giveaway om en valgfri body fra danefæ eller ej sikke lej på smil-i-hverdagen.dk. Det var da lige være noget for dig.

  og dag til dig:)
  Trine
  Trine

  SvarSlet
 3. Jeg følger både på Facebook og Bloglovin :) Jeg kan ikke så mange sange, men da vi gik til mor-baby gymnastik sang vi Jens Pedersens Ko.. Sidenhen har jeg lært Pjerrot og Månen, så det er sangen Mathias får som godnatsang, hvis han vil have en sang :) Men Mathias elsker faktisk også Save save brænde :) (Hov jeg kan faktisk flere sange, end jeg troede...hehe) God weekend. kh Pia

  SvarSlet
 4. Jeg følger dig via Bloglovin og google+
  Jeg har en ung mand Oskar herhjemme, fra august 2012, som er helt vild med traktorer, biler, busser og tog - i bund og grund alt med hjul under;-) Her er det nemlig også "hjulene på bussen" som er YNGLINGS sangen, den holder sig jo ligesom til hovedinterressen.
  God weekend, mvh Matilde fra TildeMad

  SvarSlet
 5. følger dig både på facebook og bloglovin.
  Her er det en lille undulat den er bare så sød og gode fagter til de helt små :-)
  Den står på ønskeseddel til vores lillebror/søster der melder sin ankomst til oktober da vi elsker at synge hjemme hos os

  SvarSlet
 6. Følger allerede på bloglovin=)) Yndligssangen her pt er Tommelfinger - og det har det vært i en altfor lang stund:p

  SvarSlet
 7. Jeg følger via bloglovin - så er jeg helt sikker på jeg ikke går glip af indlæg - det er jo ikke til at følge med alle FB's nye opdateringer konstant.

  Vi ELSKER at synge. Min datter på 2s sprog har ikke været så godt aktivt, men hun har et passivt stort ordforråd. Men hun elsker sangene fra vuggestuen. Og da vi fik udleveret en "sangbog" fra vuggestuen - så måtte jeg youtube, hvor en sød pædagog har indsunget dem, og lære dem udenad. Det har virkelig hjulpet hende.
  Der er MANGE favoritter.
  Jeg kan bedst lide "Jeg har en flyvemaskine" fordi den sang jeg også selv, da jeg gik i børnehave.

  SvarSlet
 8. Jeg følger på google... Bjørnen sover må være yndlings, nok mest fordi at den bringer gode minder frem fra ens egen barndom...

  SvarSlet
 9. Følger dig på bloglovin og facebook :-), vores ynglingssang er bjørnen sover
  briananette@gmail.com

  SvarSlet
 10. Jeg følger via Bloglovin og Facebook :)
  Jeg kender ikke Shufflebook, men har tænkt at jeg skulle finde et eller andet (bog eller CD eller noget) med børnesange, som jeg kunne synge med min lille dreng.
  Her er favoritten Lille Peter Edderkop, fordi den kan moren synge med på fra den lille lydboks med legenøgler som han fik i gave til hans første jul :)

  Mvh Monica
  volcanokitten@outlook.com

  SvarSlet
 11. Jeg har slet ikke haft kendtskab til SHUFFLEbook før nu. Det lyder jo super godt! Min lille dreng har favoriseret alle sange der omhandler katte, så sangene "Der sad to katte på et bord" og "Se den lille kattekilling" er iblandt hans ynglings.

  Jeg føler på Bloglovin'.

  majasolsblog@gmail.com

  SvarSlet
 12. Jeg følger dig på bloglovin samt facebook.

  Vi er helt tossede med Jeg er en lille undulat , hvor til vi laver alle fagterne !

  Eva Vejlstrup// eva_vejlstrup@hotmail.com

  SvarSlet
 13. følger dig alle 3 steder og hittet hos os er Mariehønen evigglad

  Laila Jensen
  regnbuens@hotmail.com

  blog
  www.regnbuemig.blogspot.dk

  xxx for at jeg er den super hældige!!

  SvarSlet
 14. Mariehønen evigglad er favoritten her ;-)

  SvarSlet
 15. følger dig på bloglovin og facebook. en af yndlingene er jeg er en lille undulat, fordi den er en ørehænger med gode fagter
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 16. Skøn præmie! Sådan en ville jeg elske at eje!

  Favoritten herhjemme er Hjulene på bussen. Den er blevet sunget til gymnastik og derfor også herhjemme. Det er skønt at der er fagter og gentagelser i sangen.

  SvarSlet
 17. Jeg følger på bloglovin :) Jeg eeelsker shufflebook. Synes simpelthen konceptet er så smart og billederne er så fine. Vores ynglingssang er helt sikkert Mariehønen evigglad, for den har min kæreste sunget for ham siden han var helt nyfødt :) Lisa_K_T@live.dk

  SvarSlet
 18. Jeg følger med via både blogloving og facebook

  Lille Ida er kun lige rundet de 6 måneder, så bare at høre mors stemme synge er et hit. Men Mariehønen Evigglad, Se den lille kattekilling og Lille Peter Edderkop er en fast del af repertoiret.

  Glæder mig utroligt meget til at hun selv kan give udtryk for hvad det er hun gerne vil have vi synger og her kunne en shufflebook være helt fantastisk.

  SvarSlet
 19. Jeg følger med via Bloglovin.

  Vi kender godt Shufflebook, hjemme hos os, og selv om prinsessen blive 5 lige om lidt, er de stadig et hit. Oftes er det "lille Peter Ederkop" eller "Bjørnen sover" som hun vælger.

  Skulle jeg være så heldig, så skal min nevø helt sikkert forkæles med disse fine kort :) (vi har dem jo)

  Kh Lena

  SvarSlet
 20. Uhh jeg må nok hellere få deltaget også og ja jeg følger dig jo overalt ;)
  Jeg kendte slet ikke Shufflebook, men tror det er et kæmpehit for mine poder herhjemme og jeg kan slet ikke vælge hvilken en, der er min favorit - jeg ELSKER børnesange fordi melodierne er så skønne og teksterne er så vidunderligt eventyragtige :D Skal jeg vælge, så er jeg rigtig glad for at synge Mariehønen Evigglad for begge mine unger og de elsker det!

  SvarSlet
 21. Jeg kendte ikke Shufflebook før jeg så det på din side. Jeg følger dig på facebook og på bloggen. Lærke er fuldstændig skudt i "Lille Peter Edderkop" og tror hun vil blive glad for det.

  SvarSlet
 22. Jeg kender godt shuffelbook men mest fra min datters børnehave.
  Vi synger nr 9 Jens petersens ko. Jeg følger med på bloglovin

  SvarSlet
 23. Det er sgu da smart :) Jeg kunne rigtig godt tænke mig at synge noget mere for Dexter, men det er liidt besværligt at skulle finde sangbogen frem hver gang. Så en Shufflebook ville være nok så oplagt. Han kan rigtig godt lide at klappe kage, nok fordi han selv kan være med :D
  Følger dig på Bloglovin'.

  SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 5 år, lillebror på 3 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca@outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com