lørdag den 31. maj 2014

Fascination af en stor abe - En Rynkeby abe

I torsdags var der traditionen tro Eventyrløb i Odense. Manden min skulle ud på en 10 km, så Trolden og jeg smuttede med for at heppe og give moralsk opbakning.

Inden vi nåede helt ned til målområdet efter at have sendt far afsted, kom vi forbi en meget stor abe. Rynkeby havde nemlig sendt deres abe på tur, så den stod og vinkede til alle børnene. Vi endte derfor med at sætte os på græsset lige i nærheden, for selvom man ikke er så stor, så kan man sagtens sige "abe" og vinke.

Det var straks værre med at komme helt tæt på aben. På et tidspunkt stod hun ½ meter fra den og hun hvinede og jublede helt vildt. Jeg nåede desværre ikke at få et billede af begejstringen, men fascinationen er det vist ikke til at tage fejl af.

Da jeg prøvede at forklare hende at det var Rynkeby aben og han kom med juice, blev hun endnu mere vild og ville altså have "juic" nu.Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com