tirsdag den 13. maj 2014

Den der elskede juicebrik, som er så sjov at trykke på midten....

Jeg har lært et trick, som jeg bare må give videre til alle jer andre småbørns forældre derude.

Vi kender vist allesammen den der juicebrik, som børnene bare elsker, men som stort set hver gang betyder at der er juice overalt, fordi en trolden på omkring 1,5 år får trykket på midten. Ikke fordi de gør det med vilje, men fordi de jo skal holde så godt fast på den her skønne læskende drik, tænk nu hvis mor og far tog den igen.Tricket er nemt og simpelt og herhjemme hitter det. Trolden bliver så stolt når hun holder på juicen, for her skal bruges pincetgreb.

Flapperne øverst skal ud og så skal de holde på dem istedet for selve juicebrikken. På den måde kan de ikke trykke på midten og vi undgår juice overalt. Selvfølgelig går det galt indimellem og jeg har lært at de der sugerør med knæk er nogen møg, da det bare ikke kan gå godt, men for det meste går det og vi undgår en masse ballade.

Måske du kendte tricket, så del det meget gerne. Jeg er i hvert fald glad for at kende det. 


Share:

0 kommentarer:

Send en kommentar

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com