torsdag den 27. marts 2014

Lidt nyt - lidt livstegn

Her er stille det ved jeg. Bloggen har haft en lille ufrivillig pause, da jeg desværre har været meget dårlig og ikke har foretaget mig ret meget.

Det er der dog en god årsag til, som jeg selvfølgelig gerne vil dele med jer.


Prinsessen skal nemlig være storesøster! Jeg har termin ca. 1 måned efter hun bliver 2 år, så der skal nok blive fart over feltet herhjemme. Vi er i hvert fald spændte på at se hvad hun siger til det hele.

Da jeg ventede Amilia var der masser af overskud til at være kreativ. Denne gang måtte vi dog have fat i familien noget tidligere og uden en masse kage, da de selvfølgelig ikke kunne forstå hvorfor jeg blev ved med at være syg.


Kurven til familien, da vi ventede Amilia. 


Allerede tidligt i graviditeten blev jeg dårlig, og på nuværende tidspunkt er jeg sygemeldt og kommer ugentligt ude på sygehuset og får akupunktur. Det betyder at jeg efter en måneds tid med behandling begynder at have lidt gode dage indimellem, så jeg håber at få lidt mere gang i bloggen. Ikke fordi jeg oplever en masse, men sådan en familieforøgelse sætter jo tankerne igang, så mon ikke der bliver delt lidt med jer. 
Share:

12 kommentarer:

 1. Tillykke med den kommende familie-forøgelse - det bliver da så spændende at få nr. 2 ;-) Jeg har en søn Oskar, som er jævnaldrene med Amilia og her skal der godt nok lige gå lidt mere tid inden der skal være tale om en nr. 2.
  God bedring, mvh Matilde

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mathilde. Ja der bliver tryg på med en baby og tumling i huset, men jeg er sikker på det bliver godt. Amilia elsker babyer og nyder sin fætter, der er 1 år yngre. Så den del er jeg egentlig ikke så bekymret for. :)

   Slet
 2. Tillykke og god bedring :)

  SvarSlet
 3. Det var pudsigt - jeg sad lige og tænkte på, at det var længe siden vi havde hørt noget fra dig ;o)

  Stort tillykke med den kommende familieforøgelse :o) og god bedring!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Camilla. Rart at vide man ikke er helt glemt, når man sådan forsvinder lidt.
   Jeg håber alt går godt med jer?!
   Knus

   Slet
 4. Hvor spændende - kæmpe tillykke, og rigtig god bedring!

  - Anne

  SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com