onsdag den 19. februar 2014

Spis Knorr til + en lille give away

- dette indlæg er sponsoreret, men meningerne er helt mine egne!


Jeg har været så heldig at få lov at smage på Knorrs nye versioner af de gamle kendinge, nemlig bearnaise sauce og steak sauce. Saucerne er lavet uden kunstige konserveringsmidler, farvestoffer og smagsforstærkere og det er jo noget vi kan lide. Saucerne står på køl, så de holder den friske gode smag og blot kræver en opvarmning i mikroovnen uden låg og aluminiumfolie.

Det blev manden min, der denne gang var i køkkenet, da jeg desværre stadig er sygdoms ramt. Han havde derfor sørget for besøg af gode venner, som skulle smage de nye lækkerier. Vennerne var nøje udvalgt, da vi er nogle der er ret glade for bearnaise, så smagsdommerne var på plads.

Til saucerne blev serveret en god steg, lidt grønt og så selvfølgelig pomfritter. Jeg levede af pomfritter med bearnaise, da jeg var yngre, så det er altid et sikkert hit hvis der skal hygges lidt, da det bestemt ikke er noget der bliver serveret til hverdag. Hertil syntes vi begge saucer passede perfekt, så de kom begge på bordet til bedømmelse.

Knorr beskriver deres saucer således:

Knorr Bearnaise sauce:
Kongen over alle de smagsrige saucer. Både børn og voksne elsker den, fordi Bearnaise er perfekt til en god mør bøf, en god kotelet eller en saftig hakkebøf. Den er tilberedt med estragon, så saucen har den rigtige smag uden tilsætningsstoffer og smagsforstærkere. 

Knorr Steak sauce:
En fyldig og velsmagende sauce tilberede på basis af en kraftig fond, stegte løg, sort peber, perberfrugt, timian, rødvin og brandy - og helt uden tilsætningsstoffer og smagsforstærkere. Det giver en karakteristisk velkrydret steaksmag. Den passer perfekt til grill, stegt kød, kylling - og en god bøf. 

Bedømmelse:
Begge saucer smager fantastisk godt. Vi kunne især godt lide at bearnaisen modsat Knorrs brev bearnaise havde en god og cremet smag. Samtidig var der godt krudt på krydderierne, så den smagte godt igennem.

Steak saucen smagte også godt igennem og man fik en god smag af både krydderier, rødvin og brandy. Skal det være hurtigt og nemt, så er denne sauce virkelig fantastisk til en hyggelig aften med lidt lækkert kød.

Vi er ikke i tvivl. Skal der kræses herhjemme og der skal Knorr til, bliver det fremadrettet disse saucer, der bliver at finde på bordet og ikke de klassiske brev saucer.

Som en lille bonus kan jeg fortælle at Knorr giver inspiration til madlavningen på deres hjemmeside www.knorr.dk. Her findes også tips til ugeplanerne og samt Knorr-kokkene giver svar på dine spørgsmål. Samtidig kan du optjene point, som du kan bytte til køkkenudstyr. Knorr er selvfølgelig også at finde på facebook lige her.

Give away til mine faste læsere

Skulle du nu have fået lyst til selv at smage disse lækre saucer, får du her chancen for at vinde dem og en fin saucekande fra LeCreuset. Alt du skal gøre er at skrive, hvad du ville servere disse lækre saucer med og din mailadresse, så er du med i lodtrækningen.

Jeg trækker en vinder mandag den 3. marts, så held og lykke til jer alle. 
Share:

44 kommentarer:

 1. Åh elsker Le Creuset, så er nød til at være med. Bearnaisesaucen vil helt klart her hjemme blive brugt til enten en hakkebøf med pommesfritter og ærter eller en hamburgerryg serveret med ovnkartofler, kogt broccoli og kogte gulerødder. Steaksaucen vil nok blive en god oksebøf - vi får en kvart ko hvert efterår og der er nogle gode bøffer i mellem. Til vil jeg nok serverer ovnkartofler og et eller andet lækkert grønt.

  Hilsen
  Jane
  jailbo04@gmail.com

  SvarSlet
 2. De ribeye steaks som gemmer sig i min fryser! :-)
  d.isbjoerg@gmail.com

  SvarSlet
 3. Har en lækker oksemørbrad liggende i fryseren, halve ovnbagte kartofler og en masse grønt...
  marialundpedersen@gmail.com

  SvarSlet
 4. Bernaisen må blive serveret en dag min mand har besøg af nogle af gutterne, så det må blive sammen med en god steg og lækre kartofler. Mens jeg nok ville lave kylling eller måske en bøf til steaksaucen :) kh Pia
  p.lindehoej@gmail.com

  SvarSlet
 5. Steaksausen vil jeg bruge til en god engelsk bøf,med salat,og bagt kartoffel,bearnaise sausen vil jeg bruge til hakkebøf med bløde løg,og kartoffelskiver til.
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 6. jamen, jeg er altså primitiv kødelsker... så en solid ribeye, og ovnbagte rodfrugter (inkl. fritter!) - og ja, det duer til begge saucer :-)

  SvarSlet
 7. Jeg ville servere kylling , ovn kartofler og en god salat til :-)
  Storkevej@yahoo.dk

  SvarSlet
 8. Bearnaisesovs til en rigtig go gang biksemad, de smager sørme godt. Lidt luksus agtigt.
  Steaksovs skal bruges til en kæmpe saftig bøf på grill.

  SvarSlet
 9. jeg ville servere det til noget lækkert kød og nogle ovnkartofler :)

  maibritt // maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 10. En hakkebøk og råstegte kartofler. Så er jeg glad

  SvarSlet
 11. Jeg ville glæde min mand med nogle lækre bøffer og god sauce :)

  SvarSlet
 12. Mmm, jeg ville servere dem til en ordentlig amerikansk steak og fritter i ovnen, det tror jeg, at vi skal prøve i weekenden :)

  SvarSlet
 13. Er helt med på kød og pommesfrittes til de saucer;)
  Superheltemor @ live.dk

  SvarSlet
 14. Bøf, bøf og bøf... Jeg elsker oksekød i alle afskygninger så selvfølgelig skulle disse saucer bruges som forkælelse til netop det!
  jeanneart@hotmail.dk

  SvarSlet
 15. Åh - det lyder lækkert med en simpel god sauce - man gider altså ikke altid så med æg, fløde og piske piske piske...
  Bearnaisesauce ville jeg servere til en god bøf og hjemmelavede pommes.
  Steaksaucen ville nok også få selvskab af en god bøf, men tilbehøret ville være en rodfrugtmos.

  trinsling@gmail.com

  SvarSlet
 16. Jeg deltager gerne(:
  Jeg ville server skinkesnitzler til bearnaisesause med kartoffel og kogte grøntsager til.
  Jeg ville nok enten server bøf eller kylling til steaksaucen(: Hvilket tilbehør der skulle til der, det er jeg ikke helt klart over endnu(:

  minsodeskat@yahoo.dk

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 17. Jeg elsker bearnaisesovs til ris og bøf. Steaksovsen vil være lækker til kartofler og frikadeller. Det må prøves!

  Nannatvchristensen@gmail.com

  SvarSlet
 18. En rigtig lækker bøf og så nogle hjemmelavede fritter kartofler og andre rodfrugter og så skal der bare smovses knorr bearnaisesauce til

  gruzlie(a)hotmail(dot)com

  SvarSlet
 19. Fuldmodnet kalvekotelet, kartoffelbåde og broccolisalat... fortjener helt klart en lækker sovs og bliver den samtidig serveret i en smuk kande... jamen, så kan det ikke blive meget bedre :-D
  piahaun@gmail.com

  SvarSlet
 20. Uhhh har det sorte le creuset, men mangler en sovsekande!
  Jeg ville servere bearnaisesaucen til en hakkebøf med ovnkartofler og grønsager.
  minemirakler@gmail.com

  SvarSlet
 21. Steaksovsen må kunne "løfte" en god hakkebøf.
  tagelaursenpiaeriksen@gmail.com

  SvarSlet
 22. Jeg ville helt klart vælge bearnaisen og servere den med en god bøf, pommes og en omgang kogt bomål og broccoli vendt i den lune bearnaisesovs.
  Velbekommen :-)

  Hilsen
  Bente Kepp
  bentekepp@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. ja der skulle stå blomkål :-)

   Slet
 23. Sovs er bare godt! :) Her hjemme Elsker vi en god gammeldags hakkebøf - som der altså bliver serveret bearnaise til! :)
  Tak for en god blog!
  Charlotte
  Loddib@hotmail.com

  SvarSlet
 24. Uh, dem ville jeg også gerne prøve. :) Tror de skulle serveres til en lækker, mør bøf eller en god hakkedreng med spejlæg og rødbeder.

  eeyorenyk(snabel-a)live.dk
  www.cautious.dk

  SvarSlet
 25. Goddag Bianca,

  dejlig giveaway med Knorr saucer og en sød saucekande fra LeCreuset, jeg deltager:-)
  Til Knorr bearnaise sauce ville jeg servere: en tilpas tilberedt roastbeef med hjemmelavede kartoffelbåde bagt i ovnen med olie og salt og basilikum på, ikke udkogte grønne bønner med en smørklat over og et fed knust hvidløg i blandet og så en skøn tomatsalat med rødløg, græsk feta og græske oliven = GUF!
  Til Knorr steak sauce ville jeg servere: en lækker mør farmersteak gerne grillstegt med hvidløg og hasselbagte kartofler i ovnen med olie over og groft havsalt, og hertil en blandet svampemix stegt på panden med lurpak smør (smager bedst) og efter færdigstegning drysset med groft salt, hertil en lækker grøn salat bestående af god salat blanding, små ærter, agurk i tynde strimler med olie/eddike dressing og tilbehør kan være grillede artiskokhjerter, toltørrede tomater i olie mv.=guf!

  Håber det kunne få mundvandet til at løbe:-)
  De bedste hilsner fra Tina Hoffbeck med: uglen3@gmail.com
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet
 26. Knorr har rigtig mange gode ting, når tiden er knap.
  Jacobsen.betty@gmail.com

  SvarSlet
 27. Altså, jeg kan ligeså godt indrømme det...
  Jeg elsker ris og bearnaisesovs.... det smager himmelsk, så det skulle der til sovsen. Kødet kunne såmænd bare være nogle lækre deller eller en simpel hakkebøf. Bare risene er der. :-)

  zoomsnoren@gmail.com

  SvarSlet
 28. Jeg ville servere bearnaisesovsen med en bacon-hakkebøf og lækre bønnefritter til.
  kh. Pennie
  starleistarbright@gmail.com

  SvarSlet
 29. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 30. Vil være lækkert til en god steg :-)

  charlottehansen83@hotmail.com

  SvarSlet
 31. en god bøf af oksefilet, og nogle ovnbagte rodfrugter!

  jennyclausen0809@gmail.com

  SvarSlet
 32. Sammen med en god bøf, går man aldrig galt med :) denflinkepige@msn.com

  SvarSlet
 33. Elsker bøf med masser af bearnaise sauce ♡ så deltager gerne ;-)
  Hexia3@yahoo.dk

  SvarSlet
 34. Jeg ville servere dem tik et godt stykke kød og nogle ovnkartofler :-)

  Stine0610@gmail.com

  SvarSlet
 35. steaksaucen vil jeg servere til en ribeye med bagekartofler og bearnaisesaucen til en hvidløgshakkebøf med rodfrugte fritter
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 36. Sikke en lækker sauceskål :-)

  Herhjemme vil bearnaisesovsen blive brugt sammen med en gang hjemmelavede pomfritter og en lækker bøf og steaksovsen skulle (selvfølgelig) serveres sammen med en lækker steak og en gang bagte kartofler ;-) Uhm... mundvandet løber allerede ;-)

  SvarSlet
 37. Bearnaise saucen vil jeg servere til en hakkebøf og hjemmelavede pommes frites. Stak saucen vil jeg servere til en rib eye steak og hasselbach kartofler mmmmm..... Jeg glæder mig allerede ;-)
  Juliejensen73@icloud.com

  SvarSlet
 38. Bearnaisesaucen ville jeg servere til en gang hakkebøf med bacon omkring + ovnfritter. Steaksaucen til en lækker krydderbøf, ovnkartofler og ærter :)

  Mvh
  Monica
  volcanokitten@outlook.com

  SvarSlet
 39. Krydser fingre! Steak sovsen lyder rigtig lækker med en god bøf og nogle ovnkartofler :-)

  Therese_skov@hotmail.com

  SvarSlet
 40. Jeg ville servere den til kogte ris og en god økologisk svinekotelet. Hvis jeg var heldig kunne det også være til et stykke kængurukød. Uhmmmm.... det ER lækkert!

  SvarSlet
 41. Jeg ville servere dem med en lækker oksesteg, gode små kartofler i ovnen og en lækker salat..

  SvarSlet

Om mig

Mit billede
I vores hjem bor mor, far, storesøster på 4 år, lillebror på 2 år og katten Gismo. Vi nyder familietid, god mad og lækre kager. Kommer ofte med kreative input og elsker at rejse ud og opleve nye ting. I vores hjem er der plads til kys og kram, rod og kaos, fis og ballade, stilletid og ro. Vores hjem befinder sig i Odense og som tilflyttere til byen tager vi gerne på opdagelse for at finde nye måder at opleve og leve. Jeg kan kontaktes på homebybianca @ outlook.dk

Instagram @biancasverden

Instagram @foodbybianca

Instagram @diybybianca

Popular Posts

Blog Archive

Design by Bianca. Leveret af Blogger.

Follow by Email

Copyright © Home by Bianca | Powered by Blogger

Design by ThemePacific | Blogger Theme by NewBloggerThemes.com